VIO-LENCE, Terravore     

 

TERRAVORE ЩЕ ОТКРИЯТ ЗА ЛЕГЕНДИТЕ VIO-LENCE В СОФИЯ

Макс Мейхем поема баса на култовата банда от Бей Ериа за концерта им

в клуб Mixtape5 на 29 март!

 

 

Родните TERRAVORE ще открият първия концерт на култовите VIO-LENCE у нас на 29 март от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape 5!

TERRAVORE е траш метъл банда с корени в недалечната 2015 година. Обиколили няколко пъти родните клубни сцени, с участия на множество родни фестивали с имена като TESTAMENT, Kreator, Nervosa, Bio-Cancer и много други, с два дългосвирещи и два мини-албума зад гърба си бандата успя да се наложи като една от най-уважаваните екстремни формации у нас. На представянето им на 29 март ще чуем и част от, излизащият на същата дата нов трети дългосвирещ албум озагравен “Spiral of Downfall”.

В последните месеци VIO-LENCE изпитваше някои трудности като това, че се разделиха с Фил Демел и Айра Блек, а Кристиан Олде Волберс (ex-Fear Factory, ex-Korn) е със сериозни здравни проблеми и му предстои тежка операция, която няма да му позволи да пътува известно време. Вече всичко е наред и

в състава на групата е основателя и вокалист Шон Килиън, барабанистът на Exmortus Адриан Агилар, китариста на FUELED BY FIRE Марио Салседо а само за тези няколко мартенски дати ще е басиста на EVIL INVADERS Макс Мейхем!

Предстои ни култова вечер! Не я пропускайте!

Билетите можете да намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

#bgtsc

© 2024 BGTSC LTD