SABATON, DELAIN, Battle Beast     

sabaton poster SOLD OUT 2015Имаме удоволствието да обявим концерта на неудържимите SABATON, който ще се състои на 28 януари 2015 година в столичната зала „Универсиада” от 19.00 часа. Специални гости на това събитие ще са DELAIN и BATTLE BEAST, като това ще е и първото гостуване на двете формации с женски вокали у нас.

DELAIN са холандска Symphonic metal формация създадена през 2002 година от принудения да напусне (заради заболяване) Within Temptation Martijn Westerholt и чаровната Charlotte Wessels. Групата издаде своя четвърти студиен албум в началото на месец април тази година, като гост вокал в две от песните беше небезизвестния Marco Hietala (Nightwish, Tarot).

BATTLE BEAST са финландска Heavy Power metal група създадена в Хелзинки през 2008 година от училищните приятели Anton Kabanen, Juuso Soino и Pyry Vikki. Групата търпи бурно развитие, особено след спечелването на конкурса Wacken Metal Battle през 2010. В конкурса участват хиляди групи от цял свят, а заключителния етап се провежда в рамките на известния немски фестивал Wacken Open Air. Следват награди, договори със звукозаписни компании и турнета с банди като Nightwish, Sonata Arctica, Powerwolf и UDO. Вторият албум на бандата, озаглавен Battle Beast, беше номиниран в началото на тази година в категорията “The best Finnish metal album” на националните Emma-gaala awards.

Събитието е част от “Heroes on Tour” по представянето на поредния много силен албум на групата озаглавен HEROES.

В момента пропуските са на специална цена от 40 лева.

Билетите се продават на http://bgtsc.eu/sabaton/ и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, UsitColours, OutletAlex, На Тъмно, MetalHeaven, Магазин Яко, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

При налични билети в дена на събитието или на място в залата редовната цена на билета ще е 50 лева.

Политика за непълнолетни:  ТУК

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети!

Очаквайте още новини и подробности за специалните гости на събитието!

 

© 2014 BGTSC LTD