MACY GRAY & The California Jet Club, Рут Колева     

 

MACY GRAY С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

 

ВИЗИТАТА НА R&B ДИВАТА У НАС Е НА 26 ОКТОМВРИ В ЗАЛА 1 НА НДК

 

 

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Macy Gray ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне The Reset Tour. Концертът по покана на BGTSC ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда The California Jet Club, с която ще представят новият студиен албум на Macy Gray, озаглавен The Reset”.

Рут Колева ще се качи на сцената преди MACY GRAY. Изборът на огненото момиче и един от най-успешните български изпълнители не е случаен – освен множеството награди и постижения, стилът и кадифеният ѝглас импонират по подходящ начин на американската мултиплатинена суперзвезда.

Билетите за концерта на Macy Gray и The California Jet Club в София се продават в мрежата на Еventim (www.eventim.bg). Ценовите категории са от 60 до 120 лева.

Албумът “Reset” e продуциран от Tommy Parker и представя Macy Gray в най-добрата й лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл “Thinking of You”, през епичната оркестрална балада „You G

ot Away” до натрапчивото  жизнерадостно “Every Night” (с гост – рапърът Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за Грами (и една спечелена награда), Reset” се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Macy Gray пътува по турнета: барабанистът Tamir Barzilay, кибордистът Billy Wes и басистът Alex Kyhn. Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – The California Jet Club. Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Macy.

На концерта в София през есента, Macy Gray и The California Jet Club ще зарадват българската публика както с песни от албума „Reset”, така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица. За настроението на публиката преди това ще се погрижат Рут Колева и нейният бенд.

© 2022 BGTSC LTD