Gus G feat. Mats Leven     

GusG PosterС удоволствие Ви каним на акустичното шоу на огнения Gus G. (Ozzy Osbourne, FIREWIND) и Mats Leven (CANDLEMASS). Събитието ще се проведе на 25 септември в столичния клуб “Rock IT” и е част от регионално мини-турне на именитите музиканти.

Списъкът с композиции ще включва популярни рок класики, в това число творби от соловата кариера на Gus G и с FIREWIND, част от тези които музиканта изпълнява с великият Ozzy Osbourne (в т.ч. и на BLACK SABBATH).

Mats Leven ни е познат не само като вокал на CANDELEMASS и YNGWIE MALMSTEEN, а и от работата си с групи като APOCALYPTICA, THERION, Krux и много други.

Билетите са само 180 и са в продажба от днес на http://bgtsc.eu/gus-g-feat-mats-leven/ и мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Касите на Фаст Пей в цялата страна.

25 лева ще е цената на пропуските на 21 Септември в клуб Mixtape5 за посетилите концерта на GRAVE DIGGER! Промоцията е във връзка с честването на 13 годишнината на Werock.bg , а продажбата ще се извършва само срещу представен и минал през контрола редовен билет за събитието!

© 2014 BGTSC LTD