EMERGENCY GATE, NOCTIFERIA     

Emergency Gate, Noctiferia-cancelledEmergency Gate, Noctiferia-cancelledBGTSC с удоволствие представя концерта на модерната немска Melodic-Death/Metalcore банда EMERGENCY GATE, който ще се състои на 26 октомври в столичния клуб «Jet Rock» от 21.00 часа. Посещението е част от “World Infected Tour”, който започна преди около месец и ще продължи почти до края на 2015 година. “Infected” e и очакваното име на новият студиен албум, който трябва да излезе на 26 септември тази година. Бандата нашумя последните години със силните си концептуални албуми, а новият «прочит» на парчето “What Is love”, който направиха преди няколко месеца заедно със създателя му Haddaway ги превърна в едно от най-интересните имена за летните фестивали тази година . Познаваме ги от гостуването им с Kreator преди 5 години.

Специални гоEmergency Gate, Noctiferia-cancelledсти на събитието ще бъдат словенските екстремисти NOCTIFERIA, чийто студиен ментор е любимият ни Peter Tagtgren. Industrial/Black/Death Metal примесени с етно елементи правят музиката на тази балканска банда особено интересна и лесно смилаема. Групата е споделяла сцена с Hypocrisy, Pain, In Flames, Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Mayhem и много други големи имена на екстремната сцена. Гостуват за четвърти път в България!

Билетите за концерта ще на редовни цени от 20 лева и ще се продават от 26 МАЙ в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg Също така онлайн на www.bgtsc.eu/emergencygate

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 25 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

© 2014 BGTSC LTD