GLENN HUGHES, Doogie White & John Steel     

 

ГЛЕН ХЮЗ, DOOGIE WHITE & JOHN STEEL С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 27 МАЙ

Турнето в чест на „BURN“ отново ще мине през България!

 

 BGTSC представя: Концерта на GLENN HUGHES, който ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година! Гостуването у нас е част от турнето 50th Anniversary „Burn“ Album Tour 2024. Преди това DOOGIE WHITE заедно с група JOHN STEEL ще подгреят публиката в столичния клуб Joy Station. Освен целия класически албум на DEEP PURPLE BURNще чуем авторски композиции на John Steel и песни от престоя и участието на Doogie White в RAINBOW.

Датата е 27-ми май! Запазете я за Glenn Hughes, Doogie White & John Steel  и вашата компания!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини Orange, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“, касите на Fast Pay и други. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

© 2023 BGTSC LTD