FLESHGOD APOCALYPSE, OMNIUM GATHERUM, Irony Of Faith, Chaoseum     

 

КОНЦЕРТЪТ НА FLESHGOD APOCALYPSE И OMNIUM GATHERUM ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 21 ОКТОМВРИ 2022!

Концертът на FLESHGOD APOCALYPSE,OMNIUM GATHERUM(които заменят ЕХ DEO), Irony Of Faith и Chaoseum се отлага за 2022 година!

Всички закупени до момента билети ще важат без презаверка!

Новата дата в София е 21 октомври 2022 година, отново клуб Mixtape 5 от 19:00 часа!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, магазини На Тъмно, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по-скъпо с няколко лева.

Ако новата дата не Ви е удобна до края на 2021 година тече следната процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30 декември 2021 година

 

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Бъдете здрави!

 

*Клубът не работи с резервации
Събитието е 18+
Предстои обявяването на гости и допълнителна информация!

© 2020 BGTSC LTD