WINTERSUN, Whispered, Black Therapy     

WIN20171006BG3

WINTERSUN ВОДЯТ WHISPERED И BLACK THERAPY У НАС!
Трите групи ще свирят за първи път у нас!

Първият концерт на WINTERSUN у нас ще се състои в петък, 6 октомври, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от турнето FOREST TOUR 2017”, представящо дългоочаквания нов албум на групата The Forest Seasons”. По рано същата вечер за първи път у нас ще видим и финландските метъл самураи WHISPERED и мелодик дет метълите BLACK THERAPY.

Комбинирайки северен мелодичен метъл с японска народна музика и симфонични елементи WHISPERED са създали собствен стил – самурайски метъл! Групата ще подпали тълпата, изпълнявайки песни от трите си албума, но фокусирайки се върху последно издаденият „Metsutan – Songs Of The Void“.

Mikko Mattila от WHISPERED коментира:

“За нас е абсолютна чест да получим шанс да се присъединим към WINTERSUN! Много фенове ни казваха, че трябва да направим турне с големите W и сега това се случва! Предозирането с епик метъл е гарантирано! Ще се видим на бойното поле!”

BLACK THERAPY са от Рим, Италия. Основана през 2009 групата издаде вторият си дългосвирещ албум „In The Embrace Of Sorrow, I Smileпрез декември 2016 и ще го представят на феновете у нас. Наситената им с емоции музика ще даде начало на петъчната вечер.

BLACK THERAPY добавиха:

“Наистина сме развълнувани да сме заедно с WINTERSUN и WHISPERED. Ще пътуваме до много различни места и сме готови да пренесем нашият изпълнен с тъга мелодик дет метъл през дебрите на най-близката ви гора! ”

Билетите са в продажба в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Не пропускайте една от най-рядко туриращите и дългоочаквана банда у нас! Предстои обявяването на допълнителна информация!

Препоръчваме навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

© 2017 BGTSC LTD