WARREL DANE     

Warrel Dane POSTER 2015-11-05 - BG-1Представяме Ви концерта на WARREL DANE, който ще се състои в столичния клуб RockIT на 5 ноември от 19:30 часа. Емблематичния баритон на обичаните групи NEVERMORE и SANCTUARY ще ни гостува по повод турнето в чест на 15-тата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore.

Билети за бутиковото шоу ще се разпространяват от 14:00 днес онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.
До 12 часа на 12 октомври, понеделник, билетите ще са на цена от 30 лева. След 12:00 часа до деня на събитието цената им ще е 35 лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба цената ще е 40 лева. Местата са строго ограничени!

Предстои оповестяването на подробности.

Официално видео от чествания албум:
https://www.youtube.com/watch?v=mT_oPFNJwEM

© 2015 BGTSC LTD