COVID-19: W.A.S.P: “1984 To HEADLESS”     

 

COVID-19: W.A.S.P. НА 10 НОЕМВРИ В СОФИЯ!

BGTSC съобщава: Концертът на W.A.S.P., който трябваше да се състои на 10 ноември тази година в столичната зала „Универсиада“ няма да се състои! Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 предстоящото турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват Хитовете от първите 4 албума на групата е прекратено!

От 15 юни, до края на тази година започва да тече процедура за връщане на билети, както следва:

Ето каква е новата процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, книжарници Ориндж, Мюзик център Пловдив се връщат на адреса на централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

 

 

 

 

W.A.S.P. НА 10 НОЕМВРИ В СОФИЯ!

Хитовете от първите 4 албума изпълнени заедно!

 

BGTSC представя: Концерта на W.A.S.P., който ще се състои на 10 ноември 2020 година в столичната зала „Универсиада“ от 19:00 часа. Събитието е част от световното  турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват Хитовете от първите 4 албума на групата!

Най-обичаните песни от първите 4 албума никога не са изпълнявани заедно НА ЖИВО, както ще бъдат изпълнени по време на това специално шоу което НЯМА ДА БЪДЕ ПОВТОРЕНО ОТНОВО!

За това се присъединете към нас, за да ви отведем НАЗАД … където започна всичко….. към “1984 to Headless”!!!

Не пропускайте един от най-добрите концерти на 2020 година!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.


След това и до края на февруари цената ще е  45 лева. От 1 март, до деня на концерта билетите ще са по 50 лева.

В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 55 лева.

! Само на 14 февруари до 18:00 часа ще бъдат пуснати в продажба билети на празнична цена от 40 лв.!

Събитието е 18+

Предстои обявяването на гости и допълнителна информация!

Хит на W.A.S.P.: https://www.youtube.com/watch?v=lbHYyPdQfqk

 

© 2020 BGTSC LTD