UNEARTHLY, ПУТЬ СОЛНЦА & MELANCHOLY     

UNEARTHLY Poster BGTSC съобщава, че официалното подгряващо парти за концерта на HYPOCRISY ще се състои на 21 септември в столичния клуб „8 Ball”. Основни участници в събитието ще бъдат бразилските блек/детметъли UNEARTHLY заедно с траш метълите Путь Солнца(Русия) и метъл/рок/фюжън бандата MELANCHOLY(Русия).

Началният час е 20:00 часа.

Представилите билети за концерта на HYPOCRISY, HATESPERE и DIABLESS освен, че ще  получат предимство на входа, ще могат и да го посетят срещу 5 лева. За всички останали цената е 10 лева. Пропуски за шоуто на 22 септември ще могат да бъдат закупени и на място, в случай на наличност в системата за продажби.

 

Билетите за концерта на HYPOCRISY, HATESPHERE и DIABLESS са в продажба от 6 юли, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos,Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна,
Пловдив – билетна каса пред общината
, както и онлайн на www.eventim.bg

 

Първите 35 билета на специална промо цена от 35 лева отдавна свършиха. В момента  пропуските се продават на  цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.

Предстои оповестяването на още подробности!

© 2013 BGTSC LTD