SOFIA METAL FEST 2016     

smf2016-Running OrderПървото издание на SOFIA METAL FEST 2016 ще се състои на 8, 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа “фестивал на закрито”(Indoor fest), което ще позволи на феновете да се насладят на концертите и шоупрограмите на любимите си групи при най-добро осветление и озвучаване без значение от времето на провеждане. В съчетание с функционалността на мястото на провеждане освен разнородни и разностилови групи събитието ще предложи и възможности нетипични за този формат, но характерни за фестивалите на открито – например открито барбекю, джаги, места за отдих и др. Организатор на събитието – BGTSC.

Уникалното събитие ще се проведе в сърцето на София, където ви очакват ексклузивни концерти, стотици приятели и ограничен брой билети!!! \\mm//

Ето и обявените групи по дни:

 

  • 8 април – Svetlio&TheLegends, VELIAN, AN THEOS, DOWNSLOT, ANEKDOT
  • 9 април – PARADISE LOST, FINNTROLL, TIAMAT, WOLFHEART, Saints’n’Sinners
  • 10 април – KREATOR, POWERWOLF, BATTLE BEAST, EVIL INVADERS, DIRTY SHIRT.

Билетите се продават в мрежата на Eventim в цялата страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Предстои обявяването и оповестяването на допълнителна информация.

Tелевизионен спот: https://www.youtube.com/watch?v=eyzVkHjP60I

 

© 2015 BGTSC LTD