SABATON, ACCEPT, Twilight Force     

SABACC20170310BG2
SABATON
И ACCEPT ЗАЕДНО В СОФИЯ!

Шведската бойна машина и метъл легендите на една сцена!

The Last Tour” на шведската бойна машина SABATON ще премине и през София на 10 март 2017 година. Събитието ще се състои в Интер Експо Център зала 4, а като специални гости, със специално шоу на сцената ще видим и хеви метъл легендите ACCEPT. Концерта ще открият адвендчър метълите Twilight Force.

Турнето е в подкрепа на албума на SABATON “The Last Stand”, продуциран от Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN) и с дата на излизане 19 август.

Вижте какво каза Wolf Hofman от ACCEPT: „Да приемем това турне със SABATON е резултат от много доброто приятелство, което имаме с тях. Беше огромно удоволствие да направим турне с тях в САЩ, а и следим кариерата им отдавна и с уважение. Не сме виждали преди друга група, която да има толкова ясна представа за това къде иска да отиде, а и е доста рядко срещано да видиш банда, която толкова успешно да превръща представите си в действия. SABATON са една много здраво работеща банда и сериозен модел на подражание за амбициозните музиканти и младите банди. Нямаме търпение да настъпи време за това вълнуващо турне – особено след като сме в студиото от известно време и започва вече да ни тресе клаустрофобия…“

Билети за шоуто ще се продават онлайн и в мрежата на
EVENTIM в цялата страна от днес. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили,  Technopolis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.

Предстои обявяването на допълнителна информация, както и подгряващата група!

© 2016 BGTSC LTD