MARDUK, Bio-Cancer     

MARMARDUK, Bio Cancer - Poster BG copyDUK И BIOCANCER на 28 АПРИЛ 2016

 Празник за феновете на екстремните стилове в метъла!

Представяме Ви: концерта на MARDUK и Bio-Cancer, който ще се състои на 28 Април тази година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа и е част от европейското турне  “FRONTSCHWEIN”, представящо последния албум на шведските блекметъли MARDUK.

Както знаете сериозна повреда на турбуса не позволи на групата да осъществи насрочените за есента дати от източноевропейското си турне. В тази връзка не  върнатите и не използвани за някоя от възможностите, които предоставихме, билети от предишната година ще важат за това шоу без презаверка.

Събитието е и част от своеобразното продължение и допълнение за всички меломани и почитатели на праведната музика, посетили фестивала SOFIA METAL FEST 2016

Билети се продават в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

Предстои обявяването на още една група и допълнителна информация за събитието.

 

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

BGTSC Ви препоръчват навременното билетиране и спазването на реда в клуба!

 

Официално видео на Marduk:

https://www.youtube.com/watch?v=0yPOqlrCl1I

 

Официално видео на Bio-Cancer:
https://www.youtube.com/watch?v=DbmCW-SXUPg

© 2016 BGTSC LTD