LEAVE’S EYES & ATROCITY, Wartime – EXCLUSIVE SHOW!!!     

LEAVES’ EYES и ATROCITY POSTER 2013

ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС: LEAVE’S EYES и ATROCITY със САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ!!!

Примата на норвежката Gothic сцена и една от най-значимите експериментални немски метъл банди ще забият в столичния клуб Mixtape5 на 27 октомври тази година. Това е първото самостоятелно гостуване на двете групи у нас и е единственото самостоятелно шоу в региона с репертоар от над 150 минути(!), включващ най-доброто от двете групите до момента.

WARTIME ще допълнят липсващото звено на този изключителен спектакъл, за да се превърне той в над три часово тържество. „Звездните месии” са една от най-обичаните български банди от екстремната сцена, определящи стила си като Technical Thrash Metal. Историята им започва през 1997г и от тогава до сега групата е претърпявала неколкократни промени, като дори някои от членовете и са сменяли инструментите на които свирят.

 700 билета за концерта на LEAVESEYES, ATROCITY и WARTIME са в продажба от 21 август, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. . До края на месец август те бяха на специална промо цена от 35 лева, а от 1 Септември се продават на  цена от 40 лева. Не забравяйте, че последните 300 ще са на цена от 50 лв.

 

 Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg
Предстои оповестяването на още подробности!

 

© 2013 BGTSC LTD