ENTOMBED A.D., GRAVE, Implode     

Untitled-1BGTSC представя концерта на ENTOMBEDA.D., GRAVE и Implode който ще се проведе на 10 Октомври от 20.00часа в столичния клуб JETROCK. Събитието е част от европейското турне “BackToTheFront” по представянето на едноименният първи албум на новата формация ENTOMBEDA.D.насрочен за издаване на 4 август.

ENTOMBED A.D. е нова група с участието на напусналите по-рано тази година четирима членове на добре позната ни формация ENTOMBEDLars Goran Petrov (вокали), Nico Elgstrand (китара), Victor Brandt (бас) и Olle Dahlstedt (ударни). Това е първото гостуване на LGPetrovи компания независимо от обстоятелствата при които то се случва.

Билетите са само 200 и са в продажба от днес наhttp://bgtsc.eu/entombed-d-grave// и мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, UsitColours, OutletAlex, На Тъмно, MetalHeaven,Фотосинтезис, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента пропуските са на цена от 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще са 45 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

 

© 2014 BGTSC LTD