ELECTRIC GUITARLANDS – BATIO, GUS G, ROWAN ROBERTSON, Martongelli     

ТОП КИТАРИСТИ С ОБЩ КОНЦЕРТ НА 11 МАЙ!

Шоуто ELECTRIC GUITARLANDS у нас на 11 май!


BGTSC
представя: шоуто ELECTRIC GUITARLANDS, което ще се състои тази година на 11 май от 20.00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Предстои ни фантастична музикална вечер с четирима от най-добрите китаристи от света на рок музиката.

Групата се състои от:
– Майкъл Анджело Батио (Michael Angelo Batio) Легендарният шредер от Чикаго, настоящ китарист на MANOWAR и бивш член на Nitro;
– Гас Джи (GUS G) Великият гръцки китарист свирил с Ози Осбърн (Ozzy Osbourne) от 2009 г.  до 2017 г. и фронтмен на Firewind;
– Роуън Робъртсън (Rowan Robertson) На 17-годишна възраст е вербуван от Рони Джеймс Дио да се присъедини към групата му. За кратко време заедно с DIO постига световна слава и признание като един от най-талантливите китаристи за всички времена.
– Анди Мартонджели (Andy Martongelli) е един от най-известните италиански шредери, китарист, композитор, продуцент и преподавател, член на групата David Ellefson.
– Франческо Капоралети (Francesco Caporaletti), познат ни от групата на Vinnie Moore ще е на баса;
– Роберто Пирами (Roberto Pirami), който познаваме като барабанист във формациите на VinnieMoore и Michael Angelo Batio и талантливия вокалист Рикардо Курци (Riccardo Curzi).

Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти,  но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen, Megadeth, Pantera и др. По време на двучасовото шоу ще се насладим и на легендарното соло на Батио изпълнено на уникалната му двойна китара.

Билетите ще влязат в продажба след 12:00 часа на 6 февруари онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цени на билетите до 10 февруари, включително ще са 40 лева! След това и до деня на концерта ще са по 45 лева. В деня на събитието и при налични места в клуба цената ще е 50 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва приетия Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

© 2023 BGTSC LTD