EAGLE EYE-CHERRY     

КОНЦЕРТЪТ НА EAGLE-EYE CHERRY В СОФИЯ СЕ ОТМЕНЯ

 

Сумите за купените билети ще бъдат връщани от понеделник

Със съжаление съобщаваме, че планираният за 30 септември в “Pirotska 5 Event Center” концерт на шведския музикант Eagle-Eye Cherry, се отменя. След като шоуто веднъж вече беше пренасочено, заедно с турнето на певеца и китарист от пролетта за есента, сега става ясно, че концертът, при настоящата ситуация няма как да бъде проведен. След редица разговори с екипа на Eagle-Eye Cherry, предвид няколко важни фактора, взехме единственото логично, макар и нелеко решение, то да бъде отменено.

 

С турнето си тази есен и в началото на 2024 Eagle-Eye Cherry представя новия си албум „Back on Track” – първи за певеца от 5 години насам.

 

Феновете, закупили билети за концерта на Eagle-Eye Cherry на 30 септември в София, ще получат парите си обратно по сметките, от които са направили заплащането. Сумите за закупени от физически обекти билети, ще бъдат възстановявани на самите каси от където са закупени. Процедурата стартира в понеделник, 14 септември, и ще продължи до 20 декември 2023 година включително.

 

Благодарим за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство.

 

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие, организирано от BGTSC, всеки, закупил билет за него, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

 

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

 

 

 

EAGLE EYE CHERRY С ПЪРВИ КОНЦЕРТ У НАС!

Изпълнителят на „Save Tonight най-после и у нас!

 

BGTSC представя: Концертът на EAGLE EYE CHERRY, който ще се състои на 30 септември 2023 година в Pirotska 5 Event Center  от 20:00 часа!

Авторът на хитовете “Save Tonight“, “Falling in Love Again“, “Are You Still Having Fun?“, “Long Way Around”, “Feels So Right”, “Skull Tattoo” и “Don’t Give Up” предстои много скоро да издаде нов албум. С най-доброто от него и своята кариера предстои да го видим у нас.

Билети ще се продават онлайн и в мрежата на Евентим от 10.00 часа в сряда 12 октомври, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

 

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

© 2022 BGTSC LTD