DECAPITATED, INCANTATION, NERVOSA, Kassogtha     
DECAPITATED, INCANTATION и NERVOSA ще гостуват у нас на 14 март в столичния клуб „Микстейп 5“. Вратите ще отворят в 18:00 часа, а концертът ще бъде открит от швейцарците Kassogtha. На този концерт DECAPITATED ще изпълнят легендарния си албум “Nihility” така както е издаден в далечната 2002 година също и други любими класики на бандата. Класиците INCANTATION ще ни изпробват вратовете, а NERVOSA най-после ще ни се представят албума записан с помощта на Михаела Найденова!
Предстои ни клубна фиеста, задължителна за всеки фен на екстремната музика!
Билети за концерта се продават в мрежите на Ивентим Бг. До 11 декември бяха на атрактивната цена от 50 лева, а в момента са 60. Скоро преди концерта ще бъдат увеличени още. Електронната версия на пропуските е добре да бъде отпечатана въпреки, че ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.
Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!
Лица под 18 могат да присъстват на събитията в този клуб само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.

Клубът не работи с резервации.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

© 2024 BGTSC LTD