CRADLE OF FILTH, WEDNESDAY 13, Sick n’Beautiful, Drift     

Концертът на CRADLE OF FILTH, WEDNESDAY 13, SICK N’ BEAUTIFUL и американците DRIFT ще се състои на 5 март в столичния клуб Joy Station.

Програмата на вечерта ще протече в следния ред:
18:00 – Врати
18:45 – DRIFT
19:30 – SICK N’ BEAUTIFUL
20:15 – WEDNESDAY 13
21:30 – CRADLE OF FILTH

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето им.

Ние от BGTSC декларираме желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Цените на последните бройки билети се продават на цена от 75 лева. Може да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.
ВИП пакети, съдържащи подаръци, среща и автографи с CRADLE OF FILTH се предлагат на сайта на групата. Тези пакети не включват билети за събитието!

Всички лица до 18 годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба.
Събитието не е подходящо за деца до 7 годишна възраст!

ВАЖНО: При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, който е закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

© 2024 BGTSC LTD