BETRAYING THE MARTYRS, THIS BURNING DAY, To KILL ACHILLES, AXECUTOR, MARAUDERS Inc.     

BTM Poster_last 2013Французите BETRAYING THE MARTYRS са сочени като една от най-бързо развиващите се банди, сравнявани в последно време с групи като Bring Me The Horizon, Asking Alexandria и Parkway Drive. Стилът им е смесица от различни подстилове на екстремния метъл като определено доминира наличието на deathcore и metalcore, умело примесени с елементи на Progressive and Symphonic Metal.

THIS BURNING DAY -Melodic Metalcore/Alternative/Djent – Една от най-добрите и най-любими български банди!

TO KILL ACHILLES са създадени през 2009 година в Дънди, Шотландия. Много скоро шестчленната  hardcore metal банда превзема родната сцена и вдига поглед и към международната. След подчертано големия интерес към първите клипове в интернет и много здрава работа през последните години съвсем очаквано това лято те издадоха и своя дебютен албум  ‘Existence’. Много добре приет и подкрепен от феновете, част от него ще бъде представен след няколко дни и пред нашите фенове.

AXECUTOR са добре позната на всички почитатели на екстремната музика родна thrash speed metal формация. Бандата е основана през лятото на 2010 година от Tedo Tormentor (бас и вокали) и Enforcer(ритъм китара). Останалите членове са Blasphemer Panzer (Nalivatör) – вокали, Witcher – соло китара, а палките са в ръцете на Vidas. След записаното официално демо “Speed Metal Assault” в началото на 2012 бандата отново работи по нов материал. Наскоро участва и в румънския Thrash Meatal Fest.

 

Marauders Inc. е нова банда съставена от добре познати лица в българската ъндърграунд сцена. Ацата и Аксел (Сепуко 6), Хосе (Coptor Mix, Додо, Шкода) и Хелбобз (Fyeld) се събират в началото на годината в желанието си да свирят шумен и тежък рокенрол имащ допирни точки с метъла и сиатълския алтернатив. Групата прави първите си две участия на тазгодишния фестивал “We Are Going To Мъглиж” и като специален гост на промо концерта на Skitnicks, като демонстрира непукистко отношение съчетано с бунтарски финес и енергия, генерирани от дългогодишния опит на нейните членове. “Мародерите” планират да влязат съвсем скоро в студио за запис на едно от авторските им парчета.

Билетите за концерта са в продажба, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, бар The Black Lodge, магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на цена от 25 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб 8 Ball, цената им ще е 35 лв.

© 2013 BGTSC LTD