ARKONA, KHANЪ     

ARKONA и KHANЪ С КОНЦЕРТ В СОФИЯ

Представяме ви: концертът на ARKONA и KHANЪ, който ще се състои на 10 февруари 2018 г. от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5!
 
Както вече знаете, на 19 януари 2018 г. се очаква да бъде издаден новият аблум на руската паган метъл банда Arkona озаглавен „Khram”. Много скоро след това, като част от едноименното турне, групата ще представи подбрани песни от него и най-доброто от своето творчество на живо пред родната публика.
 
KHANЪ („Кан“) са основани през 2009 година и са сред най-популярните родни групи. Музиката им е умело съчетание на тежки модерни рифове с български фолклорни мотиви, което самите те определят като “фолккор” (folkcore). Имат издадени ЕР „Правда” (2015) и един дългосвирещ албум наречен „Знамение” (2016).
 
Билетите за шоуто са в продажба онлайн на Eventim.bg и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
 
Първите 25 билета на цена от 25 лева свършиха отдавна, но наличните в момента и до деня на концерта ще са по 30 лева. В случай на останали места, в деня на събитието и на място входа ще е 35 лева.
 
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv
Предстои обявяването на допълнителна информация!
 
Препоръчваме Ви навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!
 
Популярно видео на Arkona:
https://www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60
Официален видеоклип на Khanъ:
https://www.youtube.com/watch?v=sUMdAiosGXw
 
 
*Khram, is the Russian word for temple – and the upcoming title of ARKONA’s hotly anticipated, eighth studio album, set to be released on January 19th 2018 via Napalm Records!

Билети ТУК:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/arkona-sofia-club-mixtape-5-475661/event.html

 

© 2017 BGTSC LTD