ANNEKE Van GIERSBERGEN     

 

На 28 ноември в RockIT ви очаква ангелският глас на ANNEKE Van GIERSBERGEN. Бившата певица на култовите THE GATHERING ще представи новия си пети подред  самосAnneke POSTER work without logos 3 okтоятелен албум “DRIVE” от който ще чуем най-доброто. Същата вечер в  репертоара на холандската прима ще присъстват и парчета от предишните и творчески периоди. Магнетичната ANNEKE участва не само в най-съществените албуми на THE GATHERING, но и в съвместни проекти с DEVIN TOWNSEND, NAPALM DEATH, MOONSPEL, AYREON, ANATHEMA, WITHIN TEMPTATION, DJ HIDDEN и много други.

На 28 ноември от 21.00 часа в бар RockIT на една ръка разстояние, в цялата си прелест ANNEKE Van GIERSBERGEN!

 Билетите за концерта са в продажба от днес, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos,Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex,  Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на  цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на бар RockIT, цената им ще е 50 лв.

Предстои оповестяването на още подробности!

 

© 2013 BGTSC LTD