AMON AMARTH и SEPULTURA!     

GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE, AMON AMARTH, SEPULTURABGTSC има удоволствието да обяви официално концертите на AMON AMARTH и SEPULTURA. Концертите са част от източноевропейските турнета на двете групи.

Концерта на AMON AMARTH ще се състои на 30 Април от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

Концерта на SEPULTURA ще се състои на 8 Юни от 20.00 часа в клуб Mixtape5. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

 

Като част от бъдещата политика организатора пуска в обръщение и следните два варианта:

1. „Комбиниран билет” за Amon Amarth и Sepultura на специална цена от 70 лева. Ще се продава до 20 Март включително.

Билетите за двете събития и комбинирания билет за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

 

2. Притежателите на билети за концерта на GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE ще могат да закупят билети за AMON AMARTH и SEPULTURA на цени от 35 лева до 20 Март включително.

 

Това е възможно само в централният офис на ИвентимБГ (EventimBG) с адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап.3. Работно време: от 10 до 18 ч. Ако нямате възможност да посетите на място можете да пишете на адрес info@eventim.bg

 

Предстои оповестяването на групи и подробности!

© 2014 BGTSC LTD