KAMELOT, Aeverium, Withem     

kam20161015bg

Представяме Ви концерта на KAMELOT, който ще се състои от 19:00 часа на 15 октомври (събота) в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от турнето в подкрепа на последният им силен албум HAVEN.
Специални гости в събитието са AEVERIUM и WITHEM.

KAMELOT е американска група от Тампа, Флорида и е една от най-уникалните, влиятелни и престижни групи през последните деситилетия. Смесвайки прогресив-пауър със симфоник метъл и често елементи от световните музикални школи, Kamelot създадават в албумите си и на сцената нещо много театрално, мрачно и същевременно много красиво.

KAMELOT са сформирани от Томас Йънгблъд и Ричард Уорнър през 1992 година. Във времето  участниците и членовете на групата се променят, но оригиналността на произведенията, които създават остава. Към момента съставът се състои от Томи Каревик (вокали), Томас Йънгблъд (китари), Шон Тибетс (бас), Оливер Палотай (клавишни) и Кейси Грило (ударни). През годините като гост музиканти са се изявявали Шаграт (Dimmu Borgir), неколкократно Симоне Саймънс (Epica) а в последният албум Алиса Уайт-Глуз (Arch Enemy), Трой Донокли (Nightwish) и Шарлот Веселс (Delain). Преди идването през 2012 година Томи Каревик също участва като един от гостите на групата по време на Pandemonium World Tour 2011. Единственият хедлайнерски концерт на Kamelot в София бе през 2008 година пред пълната зала „Христо Ботев“.

До момента дискографията на KAMELOT се състои от впечатляващите 11 студийни и 3 концертни албума, 1 DVD и достатъчно видеоклипове. Последният им албум Haven излезе през май 2015 чрез Napalm Records.
Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили,  Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности и специалните гости на събитието.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!
Официално видео на KAMELOT:
https://www.youtube.com/watch?v=VDLZ6Mqy7AM

 

© 2016 BGTSC LTD