alttext

SUFFOCATION, BELPHEGOR, HATE

Публикувано на January 6, 2020

 SUFFOCATION, BELPHEGOR и HATE НА 4 МАРТ В СОФИЯ!   BGTSC представя: Съвместния концерт на SUFFOCATION и BELPHEGOR, и специалните им гости HATE! Събитието е часто от кохедлайнерското турне на двете легендарни групи „Europe Under the Black Death Metal Fire“ и  ще се състои на 4 март 2020 година в столичния клуб „MIXTAPE 5“ от 19:00 часа. Не пропускайте едно Виж още»

alttext

FLESHGOD APOCALYPSE, EX DEO

Публикувано на January 6, 2020

BGTSC представя: Концерта на FLESHGOD APOCALYPSE и специалните им гости EX DEO! Събитието е часто турнето “Veleno Across Europe” и ще се състои на 23 октомври 2020 година в столичния клуб „MIXTAPE 5“ от 19:00 часа. Не пропускайте един от най-добрите концерти на 2020 година! Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата Виж още»

alttext

PERO DEFFORMERO, Melmac Riders

Публикувано на November 20, 2019

  PERO DEFFORMERO И MELMAC RIDERS НА 28 ДЕКЕМВРИ! BGTSC представя: Живата легенда на балканската турбо-фолк-метъл сцена PERO DEFFORMERO и специалните им гости MELMAC RIDERS! Пред-новогодишното събитие ще се състои на 28 декември тази година в столичния клуб „MIXTAPE 5“ от 19:00 часа. Не пропускайте две от най-щурите балкански банди! 28 декември, Виж още»

alttext

MYRATH, Eleine

Публикувано на October 25, 2019

MYRATH И ELEINE С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! Музика от пустинята, екзотика и ориенталски ритми през февруари 2020! BGTSC представя: Концерта на MYRATH, който ще се състои на 27 февруари от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът на музикантите от Тунис и Франция е част от европейското турне “The Magical Tour 2020” на което гостува и шведската Виж още»

alttext

A PALE HORSE NAMED DEATH

Публикувано на July 29, 2019

НАЙ-ПОСЛЕ: A PALE HORSE NAMED DEATH С КОНЦЕРТ У НАС!     BGTSC представя: Концерта на A PALE HORSE NAMED DEATH, който ще се състои тази година на 20 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от турнето „Season Of The Dead Tour 2019”, представящо най-доброто от групата! В бруклинската банда A PALE HORSE NAMED DEATH участват биви Виж още»

alttext

OMNIUM GATHERUM, Hamferð, Heidra

Публикувано на July 29, 2019

OMNIUM GATHERUM И HAMFERD С КОНЦЕРТ У НАС!    BGTSC представя: Концерта на OMNIUM GATHERUM, който ще се състои тази година на 7 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от турнето „The Burning Cold Continues…”, представящо най-доброто от групата! Преди финладците на сцената ще видим фарьорската дуум метъл гордост Виж още»

alttext

MGLA, Martwa Aura, Dagorath

Публикувано на July 29, 2019

MGLA ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС! Тройна полска атака през септември! BGTSC представя: Концерта на MGLA, който ще се състои на 22 септември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът на култовите поляци е първи у нас, а в тяхна подкрепа ще видим и сънародниците им от Martwa Aura и Dagorath. Очаква ни тройна полска атака с най-доброто Виж още»

alttext

VIENNA MOZART ORCHESTRA

Публикувано на April 24, 2019

Vienna Mozart Orchestra идват в България за рождения ден на Classic FM радио Един от най-известните класически оркестри в света ще посети страната ни по повод    25-та годишнина на радиото. Classic FM радио ще отпразнува 25-тия си рожден ден с тържествен концерт на Vienna Mozart Orchestra. Един от най-известните класически оркестри в Виж още»

alttext

MOONSPELL, ROTTING CHRIST

Публикувано на March 14, 2019

MOONSPELL И ROTTING CHRIST С ОБЩ КОНЦЕРТ У НАС!    BGTSC представя: Концерта на MOONSPELL И ROTTING CHRIST, който ще се състои на 17 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от общо турне, преминаващо през 50 града в над 25 държави! Не пропускайте две от най-силните съвременни групи за първи път на една сцена у Виж още»

alttext

BLACK STONE CHERRY, Guests

Публикувано на March 12, 2019

BLACK STONE CHERRY С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на BLACK STONE CHERRY, който ще се състои на 10 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Четворката от Кентъки ще представи актуалния си албум озаглавен „FAMILY TREE“ и най-доброто от своето творчество. Нашумелите последователи на Cream, Muddy Waters, Led Zeppelin и ZZ Top идват за първи Виж още»

© 2019 BGTSC LTD