alttext

A PALE HORSE NAMED DEATH

Публикувано на July 29, 2019

НАЙ-ПОСЛЕ: A PALE HORSE NAMED DEATH С КОНЦЕРТ У НАС!     BGTSC представя: Концерта на A PALE HORSE NAMED DEATH, който ще се състои тази година на 20 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от турнето „Season Of The Dead Tour 2019”, представящо най-доброто от групата! В бруклинската банда A PALE HORSE NAMED DEATH участват биви Виж още»

alttext

OMNIUM GATHERUM, Hamferð, Heidra

Публикувано на July 29, 2019

OMNIUM GATHERUM И HAMFERD С КОНЦЕРТ У НАС!    BGTSC представя: Концерта на OMNIUM GATHERUM, който ще се състои тази година на 7 октомври от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от турнето „The Burning Cold Continues…”, представящо най-доброто от групата! Преди финладците на сцената ще видим фарьорската дуум метъл гордост Виж още»

alttext

MGLA, Martwa Aura, Dagorath

Публикувано на July 29, 2019

MGLA ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС! Тройна полска атака през септември! BGTSC представя: Концерта на MGLA, който ще се състои на 22 септември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът на култовите поляци е първи у нас, а в тяхна подкрепа ще видим и сънародниците им от Martwa Aura и Dagorath. Очаква ни тройна полска атака с най-доброто Виж още»

alttext

VIENNA MOZART ORCHESTRA

Публикувано на April 24, 2019

Vienna Mozart Orchestra идват в България за рождения ден на Classic FM радио Един от най-известните класически оркестри в света ще посети страната ни по повод    25-та годишнина на радиото. Classic FM радио ще отпразнува 25-тия си рожден ден с тържествен концерт на Vienna Mozart Orchestra. Един от най-известните класически оркестри в Виж още»

alttext

MOONSPELL, ROTTING CHRIST

Публикувано на March 14, 2019

MOONSPELL И ROTTING CHRIST С ОБЩ КОНЦЕРТ У НАС!    BGTSC представя: Концерта на MOONSPELL И ROTTING CHRIST, който ще се състои на 17 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от общо турне, преминаващо през 50 града в над 25 държави! Не пропускайте две от най-силните съвременни групи за първи път на една сцена у Виж още»

alttext

BLACK STONE CHERRY, Guests

Публикувано на March 12, 2019

BLACK STONE CHERRY С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на BLACK STONE CHERRY, който ще се състои на 10 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Четворката от Кентъки ще представи актуалния си албум озаглавен „FAMILY TREE“ и най-доброто от своето творчество. Нашумелите последователи на Cream, Muddy Waters, Led Zeppelin и ZZ Top идват за първи Виж още»

alttext

COMBICHRIST

Публикувано на March 12, 2019

COMBICHRIST С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на COMBICHRIST, който ще се състои на 17 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът ще представи най-доброто от творчеството и деветия албум на бандата ONE FIRE, който се очаква да види бял свят на седмо число от предния месец. Във връзка с обложката на новата творба Виж още»

alttext

CANNIBAL CORPSE, Guests

Публикувано на March 12, 2019

CANNIBAL CORPSE С КОНЦЕРТ В СОФИЯ!   BGTSC представя: Концерта на CANNIBAL CORPSE, който ще се състои на 14 юни от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът ще представи най-доброто от творчеството и последния албум на групата. Четиринадесетият пълнокръвен, чудовищният „Red Before Black“ албум отново вдига залога, като ясно Виж още»

alttext

WATAIN, Guests

Публикувано на March 12, 2019

WATAIN С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на WATAIN, който ще се състои на 7 май от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от източно-европейската обиколка EASTERN ECLIPSE TOUR по време на която групата представя най-доброто от творчеството и актуалния си шести албум TRIDENT WOLF ECLIPSE. WATAIN са формирани през Виж още»

alttext

EVERGREY, BRHG

Публикувано на February 3, 2019

EVERGREY И BRHG С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на EVERGREY, който ще се състои на 14 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Гости на събитието ще са финландската мелодична дет метъл (Melodic Death Metal) банда BLOODRED HOURGLASS, познати като BRHG.   Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на Виж още»

© 2019 BGTSC LTD