alttext

TIMO TOLKKI

Публикувано на April 13, 2017

TIMO TOLKKI С КОНЦЕРТ В СОФИЯ Финландския виртуоз с първи концерт у нас!   TIMO TOLKKI ще изнесе над двучасов концерт, който ще се състои на 25 април от 19:00 часа в малката зала на столичния клуб Mixtape 5. Репертоара на финландския виртуоз и супергрупата, с която идва, ще включва около 20 (двадесет) най-добри от най-добрите Виж още»

alttext

PAIN, Dust In Mind

Публикувано на April 13, 2017

PAIN С КОНЦЕРТ В СОФИЯ Култовият  Peter Tägtgren се завръща у нас!   BGTSC представя: Концерта на PAIN, който ще се състои на 23 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от турнето по представянето на „Coming Home”, актуалния и сочен за най-креативен албум на шведската индъстриъл метъл група. В него ще откриете Виж още»

alttext

DOG EAT DOG, LAST HOPE, WOPS

Публикувано на March 16, 2017

DOG EAT DOG С КОНЦЕРТ В СОФИЯ ! Култовите американци пристигат с нови песни и най-доброто! BGTSC представя: DOG EAT DOG! Дългоочакваното завръщане на култовите американци ще е на 9 април от 19:00 часа на сцената в столичния клуб Mixtape5. Този път бандата се завръща, за да празнува с феновете новите песни, първите след 10 годишно Виж още»

alttext

DIARY OF DREAMS, Velian

Публикувано на February 3, 2017

Представяме Ви: ексклузивния концерт на DIARY OF DREAMS и специалните им гости Velian. Концерта ще се състои от 19:00 часа на 5 март в столичния клуб Mixtape5 и е един от малкото в региона. Билетите за шоуто се продават вече онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна, в Сърбия, Румъния, Хърватска, Словения и Унгария. Местата, Виж още»

alttext

DESTRUCTION, Nervosa, + Guest

Публикувано на November 22, 2016

DESTRUCTION С КОНЦЕРТ НА 1 ФЕВРУАРИ Три Thrash metal поколения на една сцена и в една вечер!  Култовите DESTRUCTION ще свирят на 01 февруари от 19:00 часа в клуб Mixtape5, София. В събитието ще вземат участие и бразилките NERVOSA. Към екстремното събитие се очаква включването на още един участник.  Билети за шоуто се продават онлайн Виж още»

alttext

PARKWAY DRIVE, Stick To Your Guns, Darkest Hour

Публикувано на October 31, 2016

КОНЦЕРТЪТ СЕ МЕСТИ В ПО-ГОЛЯМАТА ЗАЛА УНИВЕРСИАДА! ЛЯТОТО ЗАПОЧВА УДАРНО С PARKWAY DRIVE, STICK TO YOUR GUNS И DARKEST HOUR                      PARKWAY DRIVE идват за най-голямото си шоу у нас! BGTSC представя: PARKWAY DRIVE и специалните им гости STICK TO YOUR GUNS и Darkest Hour! Концертът на три от най-силните метълкор банди в момента ще се състои на Виж още»

alttext

MAYHEM: „De Mysteriis Dom Sathanas“

Публикувано на October 29, 2016

MAYHEM ИДВАТ С ЦЕЛИЯТ „De Mysteriis Dom Sathanas“! Най-после MAYHEM с пълно шоу и у нас! BGTSC представя: MAYHEM! Концертът ще се състои на 11 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. MAYHEM ще ни представят на живо и с пълно шоу култовият „De Mysteriis Dom Sathanas“! Класическият албум от 1994 година е сред най-важните за развитието на световната Виж още»

alttext

DARK FUNERAL, CARACH ANGREN, Lieveil, Cupola

Публикувано на October 19, 2016

Представяме Ви DARK FUNERAL и CARACH ANGREN на една сцена! Концерта ще се състои на 9 декември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Това е едно от много специалните европейски събития по време на които двете групи ще излязат с пълни (хедлайнерски) репертоари! LIEVEIL и CUPOLA са двете родни формации, които също ще видим в петъчната Виж още»

alttext

KAMELOT, Aeverium, Withem

Публикувано на August 12, 2016

Представяме Ви концерта на KAMELOT, който ще се състои от 19:00 часа на 15 октомври (събота) в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от турнето в подкрепа на последният им силен албум HAVEN. Специални гости в събитието са AEVERIUM и WITHEM. KAMELOT е американска група от Тампа, Флорида и е една от най-уникалните, влиятелни и Виж още»

alttext

SABATON, ACCEPT, Twilight Force

Публикувано на June 22, 2016

SABATON И ACCEPT ЗАЕДНО В СОФИЯ! Шведската бойна машина и метъл легендите на една сцена! “The Last Tour” на шведската бойна машина SABATON ще премине и през София на 10 март 2017 година. Събитието ще се състои в Интер Експо Център зала 4, а като специални гости, със специално шоу на сцената ще видим и хеви метъл легендите ACCEPT. Виж още»

© 2016 BGTSC LTD