alttext

DOG EAT DOG, LAST HOPE

Публикувано на March 16, 2017

DOG EAT DOG С КОНЦЕРТ В СОФИЯ ! Култовите американци пристигат с най-доброто и нови песни! BGTSC представя: DOG EAT DOG! Дългоочакваното завръщане на култовите американци ще е на 9 април от 19:00 часа на сцената в столичния клуб Mixtape5. Този път бандата се завръща, за да празнува с феновете новите песни, първите след 10 годишно Виж още»

alttext

DIARY OF DREAMS, Velian

Публикувано на February 3, 2017

Представяме Ви: ексклузивния концерт на DIARY OF DREAMS и специалните им гости Velian. Концерта ще се състои от 19:00 часа на 5 март в столичния клуб Mixtape5 и е един от малкото в региона. Билетите за шоуто се продават вече онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна, в Сърбия, Румъния, Хърватска, Словения и Унгария. Местата, Виж още»

alttext

DESTRUCTION, Nervosa, + Guest

Публикувано на November 22, 2016

DESTRUCTION С КОНЦЕРТ НА 1 ФЕВРУАРИ Три Thrash metal поколения на една сцена и в една вечер!  Култовите DESTRUCTION ще свирят на 01 февруари от 19:00 часа в клуб Mixtape5, София. В събитието ще вземат участие и бразилките NERVOSA. Към екстремното събитие се очаква включването на още един участник.  Билети за шоуто се продават онлайн Виж още»

alttext

PARKWAY DRIVE, Stick To Your Guns, Darkest Hour

Публикувано на October 31, 2016

ЛЯТОТО ЗАПОЧВА УДАРНО С PARKWAY DRIVE, STICK TO YOUR GUNS И DARKEST HOUR                      PARKWAY DRIVE идват за най-голямото си шоу у нас! BGTSC представя: PARKWAY DRIVE и специалните им гости STICK TO YOUR GUNS и Darkest Hour! Концертът на три от най-силните метълкор банди в момента ще се състои на 21 април (петък) от 18:00 до 22:00 часа в столичния клуб „Маймунарника”. Виж още»

alttext

MAYHEM: „De Mysteriis Dom Sathanas“

Публикувано на October 29, 2016

MAYHEM ИДВАТ С ЦЕЛИЯТ „De Mysteriis Dom Sathanas“! Най-после MAYHEM с пълно шоу и у нас! BGTSC представя: MAYHEM! Концертът ще се състои на 11 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. MAYHEM ще ни представят на живо и с пълно шоу култовият „De Mysteriis Dom Sathanas“! Класическият албум от 1994 година е сред най-важните за развитието на световната Виж още»

alttext

DARK FUNERAL, CARACH ANGREN, Lieveil, Cupola

Публикувано на October 19, 2016

Представяме Ви DARK FUNERAL и CARACH ANGREN на една сцена! Концерта ще се състои на 9 декември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Това е едно от много специалните европейски събития по време на които двете групи ще излязат с пълни (хедлайнерски) репертоари! LIEVEIL и CUPOLA са двете родни формации, които също ще видим в петъчната Виж още»

alttext

KAMELOT, Aeverium, Withem

Публикувано на August 12, 2016

Представяме Ви концерта на KAMELOT, който ще се състои от 19:00 часа на 15 октомври (събота) в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от турнето в подкрепа на последният им силен албум HAVEN. Специални гости в събитието са AEVERIUM и WITHEM. KAMELOT е американска група от Тампа, Флорида и е една от най-уникалните, влиятелни и Виж още»

alttext

SABATON, ACCEPT, Twilight Force

Публикувано на June 22, 2016

SABATON И ACCEPT ЗАЕДНО В СОФИЯ! Шведската бойна машина и метъл легендите на една сцена! “The Last Tour” на шведската бойна машина SABATON ще премине и през София на 10 март 2017 година. Събитието ще се състои в Интер Експо Център зала 4, а като специални гости, със специално шоу на сцената ще видим и хеви метъл легендите ACCEPT. Виж още»

alttext

MOONSPELL,The Foreshadowing, Eleine

Публикувано на May 21, 2016

MOONSPELL С КОНЦЕРТ НА 6 ОКТОМВРИ Култовите MOONSPELL идват със специален гост за концерт на 06 октомври от 19:00 часа в клуб Mixtape5, София. Събитието е по повод 15-ия рожден ден на WeRock.bg и е част от “Road To Еxtinction Tour 2016 (part V)” в подкрепа на последният и много силен албум на групата. Същата вечер ще видим още дуум/готик бандата Виж още»

alttext

MARDUK, Bio-Cancer

Публикувано на April 16, 2016

MARDUK И BIO–CANCER на 28 АПРИЛ 2016  Празник за феновете на екстремните стилове в метъла! Представяме Ви: концерта на MARDUK и Bio-Cancer, който ще се състои на 28 Април тази година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа и е част от европейското турне  “FRONTSCHWEIN”, представящо последния албум на шведските блекметъли MARDUK. Както Виж още»

© 2016 BGTSC LTD