alttext

VIENNA MOZART ORCHESTRA

Публикувано на April 24, 2019

Vienna Mozart Orchestra идват в България за рождения ден на Classic FM радио Един от най-известните класически оркестри в света ще посети страната ни по повод    25-та годишнина на радиото. Classic FM радио ще отпразнува 25-тия си рожден ден с тържествен концерт на Vienna Mozart Orchestra. Един от най-известните класически оркестри в Виж още»

alttext

MOONSPELL, ROTTING CHRIST

Публикувано на March 14, 2019

MOONSPELL И ROTTING CHRIST С ОБЩ КОНЦЕРТ У НАС!    BGTSC представя: Концерта на MOONSPELL И ROTTING CHRIST, който ще се състои на 17 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Микстейп 5. Събитието е част от общо турне, преминаващо през 50 града в над 25 държави! Не пропускайте две от най-силните съвременни групи за първи път на една сцена у Виж още»

alttext

BLACK STONE CHERRY, Guests

Публикувано на March 12, 2019

BLACK STONE CHERRY С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на BLACK STONE CHERRY, който ще се състои на 10 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Четворката от Кентъки ще представи актуалния си албум озаглавен „FAMILY TREE“ и най-доброто от своето творчество. Нашумелите последователи на Cream, Muddy Waters, Led Zeppelin и ZZ Top идват за първи Виж още»

alttext

COMBICHRIST

Публикувано на March 12, 2019

COMBICHRIST С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на COMBICHRIST, който ще се състои на 17 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът ще представи най-доброто от творчеството и деветия албум на бандата ONE FIRE, който се очаква да види бял свят на седмо число от предния месец. Във връзка с обложката на новата творба Виж още»

alttext

CANNIBAL CORPSE, Guests

Публикувано на March 12, 2019

CANNIBAL CORPSE С КОНЦЕРТ В СОФИЯ!   BGTSC представя: Концерта на CANNIBAL CORPSE, който ще се състои на 14 юни от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът ще представи най-доброто от творчеството и последния албум на групата. Четиринадесетият пълнокръвен, чудовищният „Red Before Black“ албум отново вдига залога, като ясно Виж още»

alttext

WATAIN, Guests

Публикувано на March 12, 2019

WATAIN С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на WATAIN, който ще се състои на 7 май от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от източно-европейската обиколка EASTERN ECLIPSE TOUR по време на която групата представя най-доброто от творчеството и актуалния си шести албум TRIDENT WOLF ECLIPSE. WATAIN са формирани през Виж още»

alttext

EVERGREY, BRHG

Публикувано на February 3, 2019

EVERGREY И BRHG С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на EVERGREY, който ще се състои на 14 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Гости на събитието ще са финландската мелодична дет метъл (Melodic Death Metal) банда BLOODRED HOURGLASS, познати като BRHG.   Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на Виж още»

alttext

ACCEPT & Orchestra – Live DVD Recording

Публикувано на December 13, 2018

ACCEPT ЩЕ СНИМАТ DVD С ОРКЕСТЪР У НАС На 18 и 19 май 2019 г. в Античния театър на град Пловдив едно много специално музикално събитие ще бъде „запечатано“ за историята. Немските метъл пионери Accept ще излязат за пореден път пред българска публика, първият беше в далечната 1993, след него статутът им на една от най-обичаните Виж още»

alttext

SEPTICFLESH, KRISIUN, Diabolical, Xaon

Публикувано на November 12, 2018

SEPTICFLESH, KRISIUN, DIABOLICAL И XAON С ОБЩ КОНЦЕРТ В СОФИЯ!   BGTSC представя: Концерт на SEPTICFLESH, KRISIUN, Diabolical и Xaon! Фестивалната вечер ще се състои на 30 март, събота, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV Виж още»

alttext

URIAH HEEP

Публикувано на November 9, 2018

URIAH HEEP   ОТБЕЛЯЗВАТ 50 ГОДИНИ НА СЦЕНА С КОНЦЕРТ В СОФИЯ Легендарната група пристига в София на 6 февруари  2019  за концерт – част от Източно-Европейското им турне, което стартира догодина. През септември  музикантите  извадиха  нов  25-ти пореден албум “Living The Dream”. За него споделят, че съдържа всичко, Виж още»

© 2018 BGTSC LTD