alttext

EVERGREY, BRHG

Публикувано на February 3, 2019

EVERGREY И BRHG С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! BGTSC представя: Концерта на EVERGREY, който ще се състои на 14 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Гости на събитието ще са финландската мелодична дет метъл (Melodic Death Metal) банда BLOODRED HOURGLASS, познати като BRHG.   Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на Виж още»

alttext

ACCEPT & Orchestra – Live DVD Recording

Публикувано на December 13, 2018

ACCEPT ЩЕ СНИМАТ DVD С ОРКЕСТЪР У НАС На 18 май 2019 г. в Античния театър на град Пловдив едно много специално музикално събитие ще бъде „запечатано“ за историята. Немските метъл пионери Accept ще излязат за пореден път пред българска публика, първият беше в далечната 1993, след него статутът им на една от най-обичаните Виж още»

alttext

SEPTICFLESH, KRISIUN, Diabolical, Xaon

Публикувано на November 12, 2018

SEPTICFLESH, KRISIUN, DIABOLICAL И XAON С ОБЩ КОНЦЕРТ В СОФИЯ!   BGTSC представя: Концерта на SEPTICFLESH, KRISIUN, Diabolical и Xaon! Фестивалната вечер ще се състои на 30 март, събота, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV Виж още»

alttext

URIAH HEEP

Публикувано на November 9, 2018

URIAH HEEP   ОТБЕЛЯЗВАТ 50 ГОДИНИ НА СЦЕНА С КОНЦЕРТ В СОФИЯ Легендарната група пристига в София на 6 февруари  2019  за концерт – част от Източно-Европейското им турне, което стартира догодина. През септември  музикантите  извадиха  нов  25-ти пореден албум “Living The Dream”. За него споделят, че съдържа всичко, Виж още»

alttext

HAMMERFALL, Guests

Публикувано на June 20, 2018

HAMMERFALL С КОНЦЕРТ У НАС!   BGTSC представя: HAMMERFALL! Събитието е част от турнето „ReBuilt To”, обхващащо Северна Америка и източните страни на Европа. То е продължение на невероятно успешното „Built To” и ще се проведе в столичната зала „Универсиада“ на 26 октомври 2018 година от 19:00 часа. “От доста време правим опити Виж още»

alttext

Decapitated, Hatesphere, Thy Disease

Публикувано на May 29, 2018

DECAPITATED И HATESPHERE С КОНЦЕРТ В СОФИЯ!   BGTSC представя: Концертът на DECAPITATED! Събитието ще се състои на 12 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Специални гости ще са принцовете на датската траш метъл сцена HATESPHERE, подгряващи поляците THY DISEASE, софиянците GRIMAZE и руснаците DEHYDRATED. Билетите са в продажба онлайн и Виж още»

alttext

WOA Metal Battle Bulgaria 2016

Публикувано на May 29, 2018

W:O:A METAL BATTLE 2018 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 2 и 3 ЮНИ Конкурсът WOA Metal Battle Bulgaria 2018 ще се проведе на 2 и 3 юни в столичния клуб “Мixtape 5”. Във финалите на четвъртото издание на конкурса ще видим общо 18 групи, а журито ще съобщи своя избор след края на втория ден. С цел непредубеденост при подбора и тази година предварителната Виж още»

alttext

LEPROUS, Agent Fresco

Публикувано на May 29, 2018

LEPROUS И AGENT FRESCO С КОНЦЕРТ В СОФИЯ! LEPROUS и AGENT FRESCO ни изненадват с единствения в региона съвместен концерт тази година! Той е част от турнето по представянето на последния албум на норвежците “Malina”. Шоуто ще се състои на 7 септември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Билетите са в продажба онлайн и в мрежата Виж още»

alttext

AT THE GATES, Guests

Публикувано на April 30, 2018

  AT THE GATES ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС! Шведите най-после и у нас! BGTSC представя: AT THE GATES! Първообраза на мелодичния дет метъл (melody death metal) и първите от Гьотеборгската метъл сцена ще изнесат специално шоу на 3 декември тази година от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът е първият у нас и един от малкото в региона! Билетите Виж още»

alttext

TARJA, STRATOVARIUS

Публикувано на April 12, 2018

TARJA TURUNEN И STRATOVARIUS С ОБЩ КОНЦЕРТ У НАС! Примата на рокоперата и китарните майстори в симфоничен сблъсък!  BGTSC представя: TARJA TURUNEN и STRATOVARIUS! Събитието е част от съвместното „A Nordic Symphony” турне, а у нас ще се състои в столичната зала „Универсиада“ на 29 октомври 2018 година от 19:00 часа. Концертът е единствен в региона Виж още»

© 2018 BGTSC LTD