alttext

KREATOR, Decapitated, Dagoba

Публикувано на September 9, 2017

KREATOR ВОДЯТ DAGOBA И DECAPITATED ЗА КОНЦЕРТ У НАС KREATOR С КОНЦЕРТ ЗА ТРИ ГЕНЕРАЦИИ МЕЛОМАНИ!   С удоволствие Ви представяме: KREATOR! Концертът на немските легенди ще се състои на 24 януари 2018 година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа. Събитието е част от мащабното световно турне в подкрепа на издаденият в началото на 2017 Виж още»

alttext

THERION, Imperial Age, Null Positiv

Публикувано на August 31, 2017

THERION С НОВ АЛБУМ И КОНЦЕРТ У НАС ПРЕЗ 2018 BGTSC с удоволствие Ви представя: THERION! Концертът ще се състои на 10 март 2018 година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа. Събитието е част от мащабно европейско турне по представяне на предстоящия нов албум на групата „Beloved Antichrist“. Приди това на същата сцена ще видим и симфоничните Виж още»

alttext

WINTERSUN, +Special Guest

Публикувано на June 29, 2017

Първият концерт на WINTERSUN у нас ще се състои на 6 октомври тази година от 19:00 часа, петък, в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от турнето „FOREST TOUR 2017”, представящо дългоочаквания нов албум на групата „The Forest Seasons”. Билетите вече са в продажба в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги Виж още»

alttext

WACKEN METAL BATTLE 2017

Публикувано на May 24, 2017

WACKEN METAL BATTLE BULGARIA 2017 се мести в клуб MIXTAPE 5! Wacken Metal Battle Bulgaria 2017 ще се състои на 2, 3 и 4 юни. Поради промяна на първоначалните договорки от страна на Маймунарника, тази година домакин на събитието ще e столичния клуб “Mixtape 5“. Както беше обявено и по-рано, на 2 и 3 юни ще са полуфиналните кръгове, а на 4 юни (неделя) Виж още»

alttext

ARCH ENEMY, Jinjer

Публикувано на May 24, 2017

            ARCH ENEMY и JINJER заедно в София! Представяме Ви: концертът на ARCH ENEMY, който ще се състои от 19:00 часа на 21 септември в столичната зала „Универсиада“. Подгряващи на шоуто ще са набиращите сила украинци JINJER. Билетите са в продажба в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите Виж още»

alttext

LACUNA COIL, Cellar Darling

Публикувано на May 2, 2017

LACUNA COIL ще гостуват за първи път със самостоятелен концерт у нас! Дългоочакваното събитие ще се състои на 17 ноември, петък, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Како знаете първоначално концерта трябваше да се състои на 10 май, но поради логистични причини той бе преместен за по-късна дата. Ето и оригиналното Виж още»

alttext

PAIN, Dust In Mind

Публикувано на April 13, 2017

PAIN С КОНЦЕРТ В СОФИЯ Култовият  Peter Tägtgren се завръща у нас!   BGTSC представя: Концерта на PAIN, който ще се състои на 23 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от турнето по представянето на „Coming Home”, актуалния и сочен за най-креативен албум на шведската индъстриъл метъл група. В него ще откриете Виж още»

alttext

DOG EAT DOG, LAST HOPE, WOPS

Публикувано на March 16, 2017

DOG EAT DOG С КОНЦЕРТ В СОФИЯ ! Култовите американци пристигат с нови песни и най-доброто! BGTSC представя: DOG EAT DOG! Дългоочакваното завръщане на култовите американци ще е на 9 април от 19:00 часа на сцената в столичния клуб Mixtape5. Този път бандата се завръща, за да празнува с феновете новите песни, първите след 10 годишно Виж още»

alttext

DIARY OF DREAMS, Velian

Публикувано на February 3, 2017

Представяме Ви: ексклузивния концерт на DIARY OF DREAMS и специалните им гости Velian. Концерта ще се състои от 19:00 часа на 5 март в столичния клуб Mixtape5 и е един от малкото в региона. Билетите за шоуто се продават вече онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна, в Сърбия, Румъния, Хърватска, Словения и Унгария. Местата, Виж още»

alttext

DESTRUCTION, Nervosa, + Guest

Публикувано на November 22, 2016

DESTRUCTION С КОНЦЕРТ НА 1 ФЕВРУАРИ Три Thrash metal поколения на една сцена и в една вечер!  Култовите DESTRUCTION ще свирят на 01 февруари от 19:00 часа в клуб Mixtape5, София. В събитието ще вземат участие и бразилките NERVOSA. Към екстремното събитие се очаква включването на още един участник.  Билети за шоуто се продават онлайн Виж още»

© 2016 BGTSC LTD